با 5 ویژگی مشترک افراد باهوش آشنا شوید

افراد باهوش در سراسر جهان یکسری ویژگی رفتاری مشترک دارند. به طور مثال، همه آنها بانمک و کنجکاو هستند و به خوبی هم میدانند که خیلی چیزها در دنیا هست که نمیدانند.
باهوش بودن را صرفا با تست آیکیو و اعداد و ارقام نمیتوان مشخص کرد، بلکه رفتارهای این افراد است که نشان میدهد بیشتر از همسطحان خود میدانند. برای اینکه با این ویژگیها بیشتر آشنا شوید از شما دعوت میکنیم تا انتهای این مطلب همراه روزیاتو باشید.
آنها درک می کنند که چه مقدار نمی دانند
باهوش ترین مردم می توانند وقتی با یک مفهوم خاص آشنا نیستند آن را بپذیرند و با آن کنار بیایند. همانطور که Jim Winer نوشته است: افراد باهوش از این نمی ترسند که بگویند:«من نمی دانم» اگر چیزی را ندانند، سعی می کنند آن را یاد بگیرند.
آنها کنجکاوی سیری ناپذیری دارند
آلبرت انیشتین بسیار خوب گفته که من هیچ استعداد خاصی ندارم، من فقط به طور سیری ناپذیری کنجکاو هستم. این کنجکاوی پرشور درباره ی دنیای اطرافتان ممکن است یکی از کلیدهای دسترسی به هوش و نبوغ باشد. به عقیده ی یک مختصص علوم رفتاری، افراد باهوش حتی در چیزهایی که سایر افراد عادی می دانند هم کنجکاوی می کنند تا بلکه چیز خاصی درمورد آن بفهمند. خبر خوب این است که می توانید فعالانه کنجکاوی را در زندگی روزانه ترویج دهید. هر وقت که به یک سخنرانی گوش می دهید، حداقل سه سؤال یادداشت کنید حتی اگر وقت نشوند تا آنها را بپرسید.
آنها سؤال های خوب می پرسند
روانشناسان می گوید: تفاوت اصلی بین افراد واقعاً باهوش و دیگران, توانایی پرسیدن سؤال های درست است. افراد باهوش می دانند که پرسیدن سؤال های کنجکاوانه به اندازه ارائه ی جواب مهم است. این بدان دلیل است که سؤال ها می توانند ذهن شما را به چالش بکشند و به شما کمک کنند که راه حل های جدید برای مشکلات قدیمی پیدا کنید.
افراد باهوش انسانهای بسیار سازگار و انعطافپذیری هستند
تحقیقات متعددی ثابت کردهاند که افراد باهوش کاملا سازشپذیر هستند و میتوانند در شرایط مختلف انعطاف از خود نشان داده و سریعا با موقعیت سازگار شوند. این اشخاص بدون توجه به موانع، پیچیدگیها یا محدودیتهایی که در شرایط خاص تجربه میکنند، به آسانی میتوانند راهکار مناسب پیدا کرده و امور را به بهترین شکل سر و سامان دهند.
برخی تحقیقات روانشناسی نیز ثابت کردهاند افراد باهوش برای وفق پیدا کردن با محیط رفتار خود را عوض میکنند یا در صورت امکان، محیطی که در آن حضور دارند را تغییر میدهند.
آنها به خوبی میدانند که دانش کاملی ندارند و از خیلی مسایل در دنیا بیاطلاع هستند
آدمهای باهوش به خوبی میدانند که علامه دهر نیستند و در هر موضوعی سررشته ندارند. آنها از بیان عبارت «نمیدانم» هیچ گاه خجالت نمیکشند و آن را نقطه ضعف نمیدانند.
وقتی یک فرد بداند که نمیداند، تلاشش را میکند تا در مورد آن موضوع اطلاعات کسب کند و بر میزان دانش یا مهارت خود بیفزاید. این رفتاری است که فقط از یک انسان باهوش میتوان انتظار داشت.